Nyheter - 8 dagers nedtelling!S-conning inviterer deg til Shanghai CPhI & P-MEC Kina!
355533434

8 dagers nedtelling!S-conning inviterer deg til Shanghai CPhI & P-MEC Kina!

P-MEC China, en internasjonal utstilling som forbinder internasjonale ledende merkevarer og lokale kjente bedrifter, vil bli holdt i Shanghai New International Expo Center fra 16. til 18. desember 2020. Her vil du se de nye produktene som presenteres av de ledende produsentene av produksjonsutstyr og pakkeutstyr, finn løsningene for back-end-emballasjen.

news3 pic1

S-conning Technology Group Ltd

Stand nr.: N1 E68

Periode: 16. - 18. 2020

news3 pic2

Nåværende modeller: S400 høyhastighets intelligent monterings- og merkesystem for forhåndsfylte engangssprøyter, fjerning av reir, inspeksjon av lamper og bufferplattform.

I dag lider verden av covid-19, med det presserende behovet for covid-19-vaksine, S-conning har oppgradert teknisk merking av ferdigfylte sprøyter, forbedret ytelsesstabiliteten, garantert produksjon av farmasøytisk maskineri av høy kvalitet, viktig rolle i masseproduksjonen av COVID-19-vaksine i den spesielle tiden.

news3 pic3

Nåværende modeller: S308 roterende vertikal rund flaskemerkingsmaskin (kassetter)

Hvert produkt og hvert design fra S-conning inneholder vår respekt for medisinsk vitenskap, så vel som besettelse av teknologi, vår strenge kontroll med maskinkvalitet og vårt løfte om brukerens sikkerhet.I denne utstillingen vil S-conning presentere et mangfold av produkter for å intensivere vår egenverdi, og det er også den uuttømmelige våren for internasjonal tilstedeværelse.

news3 pic4

S-conning Technology Group Ltd, er en av de mest profesjonelle maskinprodusentene, etablert i 2010, spesielt forpliktet til avansert tilpasset industriell automatisering og intelligentisering.

Selskapets hovedkontor ligger i Guangzhou Science City.Fabrikken dekker et område på 5200 kvadratmeter, med komfortabelt kontormiljø og romslige produksjonsverksteder.Gjennom ISO9001-kvalitetssystemsertifisering og CE-sertifisering er vi integrert med: produksjon, forskning og utvikling, salg og ettersalgsservice, vi tilbyr et komplett spekter av intelligente merkings-/pakkingsløsninger og tilpassede tjenester for farmasøytiske, daglige kjemikalier, mat, kjemisk industri, elektronisk industri og tobakksindustri.

news3 pic5

S-conning tech mer enn 10 år med fremgang, med fokus på ytelsen til utstyrskvaliteten, ved å spore UEO (brukeropplevelsesoptimalisering), og kontinuerlig forbedre design og perfeksjon av produkter;evigvarende innovasjon, internasjonal standardisering, S-conning har oppnådd flere design- og oppfinnelsespatenter, den avanserte monterings- og merkemaskinen for ferdigfylte sprøyter og den intelligente pakkemaskinen.å tilby de beste produktene og den dype ettersalgsservicen til våre sluttbrukere er den evige jakten på S-conning for å stadig møte forventningene og behovene til industrien.


Innleggstid: Jan-07-2021